JOKIĆ NAKON POBEDE PRIŠAO BRAĆI: Usledila NAJEMOTIVNIJA SCENA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 09:51

JOKIĆ NAKON POBEDE PRIŠAO BRAĆI: Usledila NAJEMOTIVNIJA SCENA (VIDEO)

Podrška porodice je najvažnija...

Srpski košarkaš Nikola Jokić je sa Denverom stigao i do treće pobede u finalu NBA lige, i sada im nedostaje samo jedna kako bi postali novi šampioni.

Srpski centar je drugu utakmicu koja se igrala u Majamiju okončao sa 23 poena, 12 skokova i tri asistencije.

I na ovoj utakmici Nikola Jokić je imao podršku svoje porodice. Na tribinama su bili njegova supruga, ćerka, kao i njegova braća.

Kada se završila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica Nikola se vratio na parket gde su ga čekali njegovi najmiliji sa kojima se srdačno pozdravio. Među njima su bili i Jokićev agent, Miško Ražnatović, kao i Bogdan Bogdanović.

Još jedan od ljudi koji su čestitali Jokiću na fenomanalnoj partiji je bio brat Arona Gordona, Dru Gordon koji je u jednom svoje karijere igrao za Partizan.

Joker and his family celebrating tonight's win ❤️

(via @NBA)pic.twitter.com/DCrd6OCdX4

— Bleacher Report (@BleacherReport) June 10, 2023

Četvrta utakmica velikog finala NBA lige se igra u noći ponedeljak na utorak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.