JOKIĆ MORA OVO DA VIDI: Hrvat imitirao srpskog centra, pa isprozivao njegovog saigrača iz Denvera! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2023, 13:11

JOKIĆ MORA OVO DA VIDI: Hrvat imitirao srpskog centra, pa isprozivao njegovog saigrača iz Denvera! (VIDEO)

Valjda će stići do prave adrese Denver Nagetsi su pre neko veče poraženi u trećoj utakmici polufinalne serije Zapadne konferencije od Finiks Sansa čime je rezultat u seriji sada došao do 2:1 za tim iz Kolorada. Mnogi kao glavnog krivca za ovaj poraz Nagetsa vide Džamala Mareja koji se žestoko ispucavao na meču. On je ... Read more
The post JOKIĆ MORA OVO DA VIDI: Hrvat imitirao srpskog centra, pa isprozivao njegovog saigrača iz Denvera! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekord Jokića – 53 poena, ali i poraz! VIDEO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 04:28

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Finiks Sansa 129:124, u četvrtoj utakmici polufinala Zapada, čime je sada serija izjednačena - 2:2.

Nastavak na B92...

JOKIĆ OBORIO REKORD: Denver doživeo poraz, ali je Srbin odigrao meč karijere! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2023

Izuzetna partija je bila uzaludna Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su u četvrtom meču polufinalne serije Zapadne konferencije od Finiks Sansa sa 129:124. Kada je reč o poenterskom učinku doskorašnji MVP NBA lige, Nikola Jokić odigrao je najbolji meč u svojoj karijeri. On je uspeo da ubaci...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.