JOKIĆ: Jedva sam čekao da sve počne

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 08:49

JOKIĆ: Jedva sam čekao da sve počne

Denver poveo u finalu protiv Majamija.

Košarkaši Denver Nagetsa poveli su sa 1:0 u veikom finalu pošto su savladali Majami Hit u prvom meču serije sa 104:93, a tim iz Kolorada je po običajuu predvodio Nikola Jokić sa tripl-dabl učinkom od 27 poena, 10 skokova i 14 asistencija. Bio je to deveti tripl-dabl Jokića u ovom plej-ofu. Drugi meč finala igra se u noći između nedelje i ponedeljka od dva sata po srednjeevropskom vremenu.

 - Jedva sam čekao da sve počne. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poslednjih dana bilo je euforije, pomalo i "ludo", ali kad je počela utakmica osećao sam se vrlo komforno na terenu - rekao je Jokić. - Majami je odlična ekipa, vrlo su inteligentni, nikada ne igraju istu odbranu. Mi smo bili fokusirani i to je bilo najbitnije.

Na pitanje zašto nije "forsirao" šut objasnio da to nikada ne radi, posebno kad ekipa ima prednost u reketu zahvaljujući Eronu Gordonu.

 - Dugo igramo ovaj stil košarke. Svi imamo loptu u rukama, svi učestvujemo u igri i svi uživamo. Igramo timsku košarku, tako sam naučen od malih nogu , teško je pobediti ekipu koja igra timski - poručio je Jokić i otkrio da ne drži govore u svlačionici i da je to "posao veterana u ekipi".

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.