JOKIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO SKROMNOST: Svestan je da su ih potcenili, jednu stvar je želeo da podeli sa saigračima! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2023, 12:21

JOKIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO SKROMNOST: Svestan je da su ih potcenili, jednu stvar je želeo da podeli sa saigračima! (VIDEO)

Sviđa mu se to. Denver Nagetsi su poveli sa 2:0 u finalu Zapadne konferencije, tako što su po drugi put savladali Los Anđeles Lejkerse. Novu fantastičnu partiju pružio je srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je utakmicu završio sa 23 poena, 17 skokova i 12 asistencija, a nakon samog meča, odgovarao je na pitanja novinara, a ... Read more
The post JOKIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO SKROMNOST: Svestan je da su ih potcenili, jednu stvar je želeo da podeli sa saigračima! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OTKRIVENI RAZLOZI PREBIJANJA ALEKSEJA ŠVEDA: Jedna stvar je bila okidač da ga napadnu!

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2023

Nastaviće da igra košarku. Jedan od najboljih ruskih košarkaša Aleksej Šved, uspešno se oporavlja nakon što su ga nekolicina navijača stravično prebila. On je pretučen na ulici u Moskvi, a ubrzo je završio u bolnici sa teškim povredama glave. Nakon svega, Šveda su iz bolnice otpustili 9....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.