JOKIĆ JOŠ ČEKA RIVALA U FINALU: Boston silan u Majamiju, seriju vratio u svoj dom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 07:28

JOKIĆ JOŠ ČEKA RIVALA U FINALU: Boston silan u Majamiju, seriju vratio u svoj dom (VIDEO)

Nije pala "metla"

Košarkaši Bostona stigli su do prve pobede protiv Majamija 116:99 u finalnoj seriji Istočne konferencije i tako smanjili na 1:3.

Seltiksi su na krilima Džejsona Tejtuma stigao do ubedljivog trijumfa, a sjajni igrč utakmicu je završio sa 33 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Markus Smart je Majamiju ubacio 11 poena, dok je Grent Vilijams imao 16 poena i šest skokova!

Džimi Batler, uzdanica Majamija, završio je meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 29 poena, ali uz svega jednu ubačenu trojku. Vinsent je ima 17 poena i četiri asistencije.

Tatum for 29 🔥

Boston leads with under 3 minutes to go in Game 4 on TNT!#NBAConferenceFinals presented by @GooglePixel_US pic.twitter.com/2zBCzW5MPu

— NBA (@NBA) May 24, 2023

Prvo poluvreme bilo je prilično izjednačeno, Majami je na odmor otišao sa šest poena prednosti, te je delovalo da će i ovde pasti "metla" (pobeda od 4:0 u seriji). No...U nastavku su se Seltiksi probudili, i preokretom u trećoj četvrtini nagovestili prvu pobedu u finalu Istoka.

Naredni meč igra se u petak u 2.30, Boston je domaćin, a pobednik ovog susreta u finalu će igrati sa Denverom Nikole Jokića, koji je sa 4:0 u seriju savladao LA Lejkerse.

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.