JOKIĆ JE NJEGOVA NAJBOLJA INVESTICIJA! Vlasnik Denvera OČARAN Srbinom: Nikola je nešto najimpresivnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 15:28

JOKIĆ JE NJEGOVA NAJBOLJA INVESTICIJA! Vlasnik Denvera OČARAN Srbinom: Nikola je nešto najimpresivnije

Naš as može da mu donese prsten.

Američki multimilijarder i vlasnik Denver Nagetsa, Sten Kronke, presrećan je zbog istorijskog uspeha koji je napravila njegova franšiza.

Tim iz Kolorada je u četvrtom meču finalne serije NBA lige savladao na gostovanju Majami rezultatom 108:95, poveo sa 3:1 u finalu i sada ih samo jedan trijumf deli od istorijskog uspeha - osvajanja šampionskog prstena.

- Ova organizacija u 47 godina dugoj istoriji nije osvojila ligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svi u gradu su uzbuđeni. Izgradili smo tim koji konačno imamo, na sjajnim igračima poput Jokića i Mareja. Draftovali smo talente poput Portera i Brauna ove godine. To je sjajna grupa momaka i srećan sam zbog njih - rekao je Kronke.

Vlasnik čak devet sportskih klubova širom sveta nije štedeo pohvale na račun svoje "najbolje investicije" - Srbina Nikole Jokića.

- Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video. Dosta sam gledao košarku, igrao sam košarku, volim taj sport, moj sin je igrao na odličnom nivou… Nikola Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video u košarci, on je neverovatan igrač - rekao je oduševljeni Kronke.

Prema Forbsovoj listi, Kronke je "težak" čak 12,9 milijardi dolara.

Kronke je vlasnik rančeva širom Amerike ukupne površine 850.000 hektara. Časopis "Lend riport" ga je rangirao kao devetog najvećeg zemljoposednika u SAD.

On je 2000. godine postao vlasnik Denver Nagetsa.

Inače, Amerikanac ne važi za osobu koja se često pojavljuje u medijima. Naprotiv, ima nadimak "Tihi Sten" jer ne voli da daje izjave i da se pojavljuje u javnosti. Retko kad se meša u svakodnevni rad svojih klubova.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.