JOKIĆ ČASTIO SANSE TRIPL-DABLOM: Denver na korak od finala Zapadne konferencije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 08:51

JOKIĆ ČASTIO SANSE TRIPL-DABLOM: Denver na korak od finala Zapadne konferencije (VIDEO)

Filadelfija stigla do brejka u Bostonu.

Košarkaši Denver Nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem savladali su Finiks Sanse sa 118:102, poveli sa 3:2 u seriji i tako došli na korak od plasmana u finale Zapdne konferencije. Na Istoku je Filadelfija uspela da dođe do brejka u Bostonu pobedom 115:103 protiv Seltiksa i tako stigen takođe do vođstva u seriji od 3:2 i veroma bliu plasmana u konferecnijsko finale.

Pro poluvreme meča u Koloradu bilo je praktično izjednačeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto su oba tima dobila po jednu četvrtinu, a Denver je imao tri poena prednosti na velikom odmoru 52:49. Nagetsi su meč prelomili u trećoj deonici koju su rešili u svoju korist 39:25, a Nikola Jokić standardno je bio gazda na terenu su tripl-dabl učinkom od 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija. Džamal Marej i Majkl Porter Junior postigli su po 19 poena. Kod Finiksa je Devin Buker postigao 28 poena, a Kevin Durent zaustavljen je na 26 poena.

Filadelfija je predovđena Džoelom Embidom stigla do brejka pošto su u Bostonu savladali Seltikse. Tim iz grada bratske ljubavi praktično je od starta kontrolisao meč konstantno gradeći prednost,a u poslednju četvrtniu je ušao sa 16 poena prednosti što je bila dovoljna zaliha za pobedu. Embid je postigao 33 poena, dok je Tajriz Maksi dao tri manje u Fildelfiji. Džejson Tejtum je sa 36 poena bio najefikasniji u Bostonu uz 10 skokova, a Džejlen Braun je dodao 24 poena.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.