JOKIĆ: Bili smo agresivni na obe strane terena

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 11:24

JOKIĆ: Bili smo agresivni na obe strane terena

Denver savladao Finiks u petom meču polufinala Zpadne konferencije.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je nakon utakmice sa Finiksom da je njegovom timu agresivnost donela novu pobedu, prenosi NBA TV.

Denvera je pobedio ekipu Finiksa 118:102 u petoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Ponovo je svoju ekipu do pobede vodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 29 poena, 13 asistencija i 12 skokova.

 - Mislim da smo danas mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili agresivni, na obe strane terena. Stavljali smo ih u teške pozicije. Da budem iskren, mislim da oni ne vrte toliko mnogo akcija, ali toliko su efektni i talentovani, pa ih je zato teško čuvati. Sada smo im otežali šuteve, a u dva meča u Finiksu oni su bili agresivniji, brži i zato su pobedili. Videćemo šta naredni meč donosi, nikada ne igram tako da unapred razmišljam o 40 poena. Sada sam loše počeo utakmicu, onda sam se opustio i pustio da sve dođe prirodno - istakao je Jokić.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.