JEZIVO PREDSKAZANJE: Šumaher tri godine pre nesreće napisao testament, jednom rečenicom kao da je naslutio tragediju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 21:02

JEZIVO PREDSKAZANJE: Šumaher tri godine pre nesreće napisao testament, jednom rečenicom kao da je naslutio tragediju

Bio je neustrašiv vozač.

Rekorder po broju šampionskih titula u Formuli 1 Mihael Šumaher doživeo je 29. decembra 2013. tešku nesreću na skijanju u Francuskoj. Dugo je bio u komi, a danas se i ne znaju prave informacije o njegovom zdravstvenom stanju, pošto porodica to krije od javnosti.

U javnosti je gotovo nepoznato da je Šumaher napisao testament tri godine pre nesreće u Meribelu. Danas deluje jezivo obrazloženje zbog čega je slavni Nemac to učinio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Šimaher je svoju imovinu vrednu 1,2 milijardi dolara ostavio supruzi Korini i deci Miku i Đini Mariji. Legendarni vozač Formule 1 na ovaj korak se odlučio, ne zbog straha od opasnog sporta u kojem je stekao status legende, već zbog ”opasnosti u svakodnevnom životu”.

- Učinio sam to, jer sam porodičan čovek. Nisam to učinio zbog Formule 1, već zato što svašta može da mi se dogodi u svakodnevnom životu - naveo je tada Šumaher.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.