JEZIVO! Ako umrem od korone US Open nije ODGOVORAN! Ovo teniseri moraju da potpišu da bi igrali u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 08:44

JEZIVO! Ako umrem od korone US Open nije ODGOVORAN! Ovo teniseri moraju da potpišu da bi igrali u Njujorku

Prihvatanje rizika...

Teniski savez SAD se preduzeo sve potrebne mere kako bi se zaštitio pred početak US opena. Otvoreno prvenstvo SAD bi trebalo da počne 31. avgusta, a njemu će prethoditi Sinsinati Masters u Njujorku nedelju dana ranije.

Na društvene mreže je "procurela" saglasnost koju moraju da potpišu svi teniseri i teniserke, odonsno članovi njihovog tima, koji se odluče na dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "Veliku jabuku".

"Potpuno sam svestan rizika ulaska u Nacionalni trening centar i kompleks Bili Džin King nacionalnog centra (itd.) tokom kovid-19 pandemije. Shvatam da postoji rizik zbog ulaska u kompleks i toga što sam okružen drugim ljudima tokom kovid-19 pandemije. Rizik uključuje, ali nije limitiran na, dobijanje kovida-19, respiratornih problema, smrt, širenje kovida-19 članovima porodice ili ukućanima, kao i bilo kome drugom koji može da se suoči sa pomenutim problemima.

US Open Covid19 waiver

"I voluntarily assume full responsibility for any risks ... including ... death, that may be sustained by me or by others who come into contact with me, as a result of my presence in the Facilities, whether caused by the negligence of the NTC or otherwise." pic.twitter.com/xoOYRnFtu9

— Oleg S. (@AnnaK_4ever) August 9, 2020

Takođe shvatam da poštovanje kovid-19 protokola neće eliminisati ovaj rizik, čak i uz socijalno distanciranje i druge bezbednosne mere u kompleksu. Sa ovim znanjem prihvatam da uđem u kompleks birajući da to uradim uprkos tome što može da bude opasno za moje zdravlje i zdravlje ljudi sa kojima budem u kontaktu.

Prihvatam odgovornost za svaki rizik koji uključuje povredu, ozbiljno oboljenje i smrt koji mogu da se dese meni ili drugima koji budu u kontaktu sa mnom, a rezultat su mog boravka u kompleksu i nastali su zbog nemarnosti Nacionalnog trening centra ili bilo kog drugog razloga.

Sa punim razumevanjem shvatam da je ovo odricanje odgovornosti i saglasan sam sa tim da važi zauvek. Ova forma odricanja je obavezujuća za: mene, članove moje porodice i supružnika ukoliko budem živ, to jest moje naslednike i lične zastupnike ukoliko budem mrtav", navodi se, pored ostalog, u "procurelom" formularu.

Nedugo nakon što je ova informacija dospela u medije oglasili su se pojedini teniseri, od kojih su neki otkrili da svake godine potpisuju neku vrstu ovakvog dokumenta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.