JEZIVA POVREDA: Milan Borjan IZNET SA TERENA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 21:41

JEZIVA POVREDA: Milan Borjan IZNET SA TERENA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Medicinari odmah reagovali...

Fudbaler Slovana iz Bratislave Milan Borjan povredio se na meču protiv Žiline. U derbi utakmici Slovačke lige, bivši golman Crvene zvezde je početkom drugog poluvremena nezogdno pao na leđa.

Ovaj pad je kako se na kraju ispostavilo nije bio nimalo naivan, jer je Borjan na kraju morao biti iznet sa terena na nosilima.

Borjan je tako na terenu proveo 59 minuta, kada ga je zbog povrede zamenio Martin Trnovski.

Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda je bacila senku na dobru partiju ekipe Slovana iz Bratislave, koji su sa 4:0 savladali ekipu Žiline u 19. kolu Slovačke lige.

Medicinsko osobolje Slovana je odmah pokazalo ka klupi, potvrdili su da izmena mora da se izvrši id a nosila ponovo dođu do Borjana.

Na kraju je izašao sa terena u 59. minutu i zamenio ga je Martin Trnovski. Vredi napomenuti da je bivši golman Zvezde tom prilikom jaukao od bolova.

Pogledajte strašan pad Borjana i povredu. Detalj možete videte na 01:18:18.

Snimak može biti uznemirujući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.