JEVTOVIĆ: Pred nama je paklenih mesec dana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEVTOVIĆ: Pred nama je paklenih mesec dana (FOTO)

Bliži se završnica polusezone.

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za nastavak takmičenja u Kupu Srbije. U okviru osmine finala naša ekipa će u sredu, 21. novembra, od 15 časova na svom terenu dočekati ekipu TSC iz Bačke Topole.

ZANIMLJIV VERBALNI OKRŠAJ SRNIĆA I BABIĆA: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

VEĆ IGRAO U LIGI ŠAMPIONA: Zvezda DOVELA prvo zimsko POJAČANJE! (FOTO)

- Iako odmor uvek prija uželeli smo se utakmica tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da jedva čekamo susret u Kupu. Ne poznajemo dobro protivnika, ali naš stručni štab radi odličan posao kada je analiza u pitanju. Pred svaku utakmicu na sastanku nam predoče kvalitete i mane našeg rivala i uveren sam da će nam to i ovog puta mnogo pomoći - rekao je Jevtović koji se osvrnuo i na problem sa povredama. - Nažalost, imamo dosta povređenih igrača, ali isto tako je naš tim dovoljno veliki da ima ko da ih zameni. Lično željno iščekujem meč i vidim ga kao priliku da na terenu dam svoj maksimum, ako zaigram. Želimo da osvojimo duplu krunu, kao što smo to do sada mnogo puta istakli, tako da idemo na pobedu i u ovoj utakmici.

Crvena zvezda će do kraja polusezone odigrati još osam utakmica, a poslednji meč će na programu biti sredinom decembra.

- Posle tri slobodna dana mnogo nam znači rad na treninzima, posebno nama koji smo imali manju minutažu, jer dodatno radimo na fizičkoj pripremi. Očekuje nas izuzetno naporan kraj polusezone, paklenih mesec dana je pred nama i zato je izuzetno važno da sada radimo dobro, kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Uvek u Zvezdi ima pritiska, ali to nas dodatno podstiče. Sada posebno svi pričaju o nama i to nas ne opterećuje, uživamo u dobrim rezultatima koje beležimo. Za igrače je najbolje kada imaju veliki broj utakmica. Mi smo već navikli, idemo korak po korak i očekujem da ćemo nastaviti uspešan niz - poručio je Jevtović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.