JEDVA DOČEKAO: Kirjos se raduje zbog Novakovog poraza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 12:49

JEDVA DOČEKAO: Kirjos se raduje zbog Novakovog poraza (FOTO)

Australijanac nije mogao da prećuti.

Australijanski teniser, koji je poznat po svemu drugom osim tenisu, Nik Kirjos kao da je jedva dočekao poraz Novaka Đokovića na turniru u Beču od strane 42. igrača sveta, Italijana Lorenca Sonega, inače "lakog luzera", posle 70 minuta igre.

Italijan je na zvaničnom Instagram nalogu napisao kako mu je to najveći trijumf ikada, na šta mu je Kirjos odgovorio.

- To je bilo genijalno - napisao je Nik misleći na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu protiv Đokovića.

👀 pic.twitter.com/vIh51v7iUc

— José Morgado (@josemorgado) October 31, 2020

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.