”JEDVA ČEKAM MEČ”: Oglasio se Novakov naredni protivnik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 18:58

”JEDVA ČEKAM MEČ”: Oglasio se Novakov naredni protivnik!

Sve je spremno za spektakl.

Danski teniser Holger Rune je naredni protivnik Novaka Đokovića na Mastersu u Rimu.

Danac će po treći put ukrstiti reket sa brojem jedan, kog je pobedio jesenas u finalu Mastersa u Parizu.

Rune je u osmini finala bio bolji od Alekseja Popirina, 6:4, 5:7, 6:4 i sada se sprema za veliki okršaj sa Đokovićem.

- Jedva čekam, verujte mi, da igram opet sa svetskim brojem jedan. Biće to veliko iskustvo za mene, iako sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrao dva puta protiv njega. Poslednji meč je bio nestvaran, najveća pobeda u mojoj karijeri - kaže Rune.

Danac je tada uspeo da uđe među deset najboljih na svetu, tu je i dalje i kaže da se ne plaši da igra sa najboljim svetskim igračima.

- Verovao sam da mogu da dobijem najbolje svetske igrače, to sam već dokazao. Ipak, ta pobeda protiv Novaka mi je pomogla mnogo jer je on jedan od najvećih igrača svih vremena - dodao je Rune.

Svestan je da je Novakova forma posle kraće pauze u usponu.

- Ne mogu da očekujem ništa osim teškog meča, moram da budem spreman da pružim sve što imam u ovom trenutku - zaključio je sedmi teniser sveta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.