JEDNOGLASNO - Dragan Bokan!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 10:30

JEDNOGLASNO - Dragan Bokan!

Rešenje problema na vidiku.

U senci evropskih nastupa naših klubova u prethodna tri dana, juče je održan novi sastanak predstavbnika klubova ABA lige na kojem je jednoglasno usvojena platforma za sve dalje korake u cilju stabilnosti i daljeg napretka ABA lige.

Prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan dobio je jednoglasnu podršku da predsedava Skupštinom koja će se u narednbih mesec dana održati, a tim povodom ABA liga je objavila saopštenje koje u nastavku prenosimo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Što je pre moguće, već tokom 20.11.2020, klubovi ABA lige rešiće sve sporove oko vlasničke strukture i otvaranja poslovnog računa u banci u Zagrebu.





Istovremeno, klubovi su jednoglasno odlučili da formiraju pravni tim, čiji će zadatak biti priprema svih neophodnih dokumenata i koraka za transformaciju ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću.

U skladu sa jednoglasnom odlukom klubova, Dragan Bokan biće predsednik Skupštine i u koordinaciji sa pravnim timom, u sastavu gospodin Mihović Granić, gospodin Vanja Mugoša, gospodin Tomislav Šunjka i gospodin Ilija Dražić, pripremiće sve što je potrebno za Skupštinu ABA jtd lige, koja će se održati najkasnije do 15.12.2020. Sa jednom tačkom dnevnog reda - transformacijom ABA lige iz opšteg partnerstva (j.t.d.) u društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.).

Na kraju, svi klubovi ABA lige pokazali su čvrsto uverenje da će biti preduzeti svi dogovoreni koraci i da će na taj način biti obezbeđena stabilnost i napredak svih takmičenja pod kišobranom ABA lige'',
navodi se u saopštenju.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.