JEDINA ŽENA KOJA JE MOGLA DA GA SMIRI: Vaso Bakočević krije Mariju od javnosti, a OVO je ona na slici! Potpuno drugačija od drugih žena sportista (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 07:27

JEDINA ŽENA KOJA JE MOGLA DA GA SMIRI: Vaso Bakočević krije Mariju od javnosti, a OVO je ona na slici! Potpuno drugačija od drugih žena sportista (FOTO)

Retko kada se pojavljuje u medijima.

Otkad se pojavio na velikoj sceni pa sve do danas, Vaso Bakočević je jedan od onih sportista koji nikada i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ili ga obožavaju i gledaju ga kao uzora, idola ili ga jednostavno ne podnose, ali onih kojima je svejedno sigurno nema. Šta god da uradi i gde god da se pojavi, on je neko o kome se priča i piše.

I dok je ceo poslovni deo života kao na tacni dao svima onima koji prate njegovu karijeru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privatan život sebično čuva samo za sebe, daleko od očiju javnosti.

A post shared by Vaso "Psycho" Bakocevic (@vaso_psycho)

Kada se svetla njegove pozornice pogase i kada se borbe završe, on je suprug i otac.

Samo jedan običan čovek koji se trudi da svaki slobodan trenutak između mnogobrojnih obaveza provede sa porodicom.

Po njegovim javnim nastupima i borbama jasno je da se radi o beskrupuloznom borcu koji je spreman na sve samo da dođe do željene pobede, ali sa druge strane njegov temperament uspela je da smiri Marija koja je zauvek osvojila njegovo srce.

A post shared by Vaso "Psycho" Bakocevic (@vaso_psycho)

Za razliku od mnogobrojnih izabranica popularnih sportista, nju medijsko eksponiranje ne interesuje. Uživa u ulozi supruge i majke i potpuno je posvećena porodici. Kao najlepšu krunu svoje ljubavi Vaso i Marija dobili su dvoje dece, ćerkicu Unu i sina Lava.

A post shared by ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji)

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.