JEDAN POZIV MENJA SVE: Evo kako se vratio Kevin Panter

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2020, 08:46

JEDAN POZIV MENJA SVE: Evo kako se vratio Kevin Panter

Bio blizu odluke da digne ruke od svega.

Kevin Panter, bivši košarkaš Crvene zvezde, izneo je svoju ispovest o tome kako ga je u jednom trenutku života majka sprečila da prekine karijeru i odustane od košarke.

Od ove sezone igrač Armanija dao je intervju o svom životu i odrastanju i ključnoj ulozi koju je imala njegova majka.

- Nije da me je ona ubedila da se ne povučem, samo mi je rekla da još malo razmislim. Prolazio sam kroz mnogo negativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari u životu i razmišljao sam o tome da se povučem. Razmišljao sam kako to nije za mene, kako treba da prestanem, rekao sam mami da je gotovo. Pozvala me je i rekla mi je: 'Ako to želiš, uz tebe sam 100%'. Ali želela je i da razmislim, ne emotivno, već da porazmislim i da ne donosim ishitrene odluke - kaže 27-godišnji Panter.

Bivši košarkaš Crvene zvezde dvaput je osvojio FIBA Ligu šampiona sa Virtusom i AEK-om, kao i Kup Grčke sa Atinjanima.

- Osvajao sam trofeje, neki misle da nisam jer to nije bilo u Evroligi. Ovo mi je peta godina profesionalne karijere, druga u Evroligi... Samo nastavljam da radim - zaključuje Panter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.