JAVORU MEČ OD ŠEST BODOVA: Stjuart presudio Pančevcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 21:09

JAVORU MEČ OD ŠEST BODOVA: Stjuart presudio Pančevcima

Ivanjičani vezali dve pobede.
Fudbaleri Javora slavili su na gostovanju Železničaru u Pančevu (1:0) u okviru 26. kola Mozzart bet Superlige.
Ovo je bio duel za šest bodova dve ekipe koje se bore za opstanak. Javor je uspeo da golom novajlije Stjuarta ostvari tek drugu pobedu u gostima.
Prvenac u dresu tima Radovana Ćurčića Jamajčanin je postigao u 60. minutu. Uspeo je napadač da iskoristi ubacivanje Dukurea i vrhom kopačke prevari Mijatovića. Javor je u završnici morao da igra sa deset igrača posle isključenja Bosića, ali je izdržao i upisao važan trijumf.
Ivanjičani su sada na 12. mestu sa šest bodova više od današnjeg protivnika koji je pretposlednji na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napredak posle Partizana slavio i nad Radničkim, Javor izašao iz opasne crvene zone

Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2024

U poslednjem meču 26. kola Superlige Srbije, fudbaleri Napretka su ostvarili tesnu pobedu nad niškim Radničkim rezultatom 1:0. Takođe, i fudbaleri Javora su odnela tri boda iz Pančeva.

Nastavak na Sportal.rs...

JUNAK 26. KOLA SUPERLIGE: Trivante Stjuart (FK Javor)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 11:20

Postigao je prvenac za tim iz Ivanjice...U 26. kolu Superlige Srbije viđeno je nekoliko zanimljivih rezultata, a s obzirom da je postignuto 19 golova ne bismo mogli vikend nazvati neefikasnim...Ne postoji susret na kom nije viđen bar jedan pogodak, a četiri meča je završeno minimalnom pobedom 1:0...Dakle,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.