JAVIO SE NEKOLIKO SATI KASNIJE: Evo šta je Nole rekao Vajdi posle osvajanja Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 12:36

JAVIO SE NEKOLIKO SATI KASNIJE: Evo šta je Nole rekao Vajdi posle osvajanja Rolan Garosa

Neraskidiva veza.

Marijan Vajda je neizostavni deo šampionske priče o Novaku Đokoviću. Iako više ne sarađuju njihova odnos i veza su neraskidivi. Slovački stručnjak je beskarajno srećan zbog Novakovog trijumfa na Rolan Garosu, ali je uveren da se srpski šampion neće tu zasutaviti.

- Odmah posle meča sam mu poslao glasovnu poruku i rekao mu koliko sam srećan. Odgovorio mi je nekoliko sati kasnije, rekao da to ceni i da ne zaboravlja da sam i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje deo njegovog tima i porodice. Divne, dirljive reči. Uživao sam još više zato što je tako suvereno osvojio titulu na šljaci, za njega najtežoj podlozi -  kaže Vajda u intervjuu za slovački Šport.

Slovački trener ističe da Novak već pripada najboljim sportistima svih vremena.

- Četiri puta je već proglašen sportistom godine. Kada analiziram šta smo sve prošli kako bi došao tu gde je sada, koliko se žrtvovao i kroz šta je sve prošao kao sportista, on pripada najvećim sportistima svih vremena.

Novako sledeći cilj je kalendarski slem, odnosno sovajanje Vimbldona i US Opena.

„Mislim da je sposoban za to. Na Vimbldonu će imati veliku šansu, a u SAD bi onda na delu bila i psihologija. Konkurencija mu je teža tamo – Alkaraz će biti opasan branilac titule, Zverev se vraća, Medvedev će biti bolji… Ipak, ove godine nema olimpijskih igara – kao 2021. u Tokiju – tako da Novak neće dvaput napraviti istu grešku - uveren je Marjan Vajda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.