Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JASNI USLOVI: Zna se koliko Barselona mora da plati ako stvarno želi Pogbu

Jedan od kandidata za predsednika Barselone, Agusti Benedito, tvrdi da je već razgovarao sa eventualno najvećim pojačnjem u letnjem prelaznom roku – Polom Pogbom.

Prema njegovim rečima Francuz je bio jasan oko uslova pod kojim bi prešao na Kamp Nou, a takođe je i Juventus vrlo direktan kada je u pitanju obeštećenje.
– Razgovarali smo i rekao je želi godišnju platu od 12 miliona evra, dok Juventus traži 80 miliona evra obeštećenja, otkrio je Benedito. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Pored njega kandidati za predsednika aktuelnog prvaka Evrope su sadašnji prvi čovek kluba Hosep Marija NBertomeu, zatim bivši predsednik Joan Laporta, kao i Toni Freča.
The post JASNI USLOVI: Zna se koliko Barselona mora da plati ako stvarno želi Pogbu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nejmar pod istragom za prevaru

Izvor: B92, 17.Jun.2015, 16:00

Španski sud pokrenuo je istragu protiv napadača Barselone Brazilca Nejmara zbog prevare, prenela je agencija Rojters...Istraga protiv Nejmara u vezi je slučaja koji se vodi protiv predsednika Barselone zbog utaje poreza od oko 13 miliona evra prilikom dovodjenja Brazilca u klub 2013. godine...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.