JARAMAZ DOČEKUJE SRBE U NEMAČKOJ: Srpski reprezentativac uz Grobare pred početak meča! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2023, 22:10

JARAMAZ DOČEKUJE SRBE U NEMAČKOJ: Srpski reprezentativac uz Grobare pred početak meča! (FOTO)

Crno-beli imaju izvanrednu podršku. Košarkaši Partizana u 24. kolu Evrolige gostuju ekipi Bajerna u Minhenu. Dvorana u Nemačkoj je prepuna, a svoje mesto našli su i navijači Partizana, kojih ima oko 1500. Grobari već od starta prave neverovatnu atmosferu i deluje kao da se meč igra u Beogradu. U Bajernu igraju i trojica bivših košarkaša […]
The post JARAMAZ DOČEKUJE SRBE U NEMAČKOJ: Srpski reprezentativac uz Grobare pred početak meča! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PARTIZANOVA VELIKA POBEDA U MINHENU: Grobari napravili domaću atmosferu, crno-beli srušili Bajern u drugom poluvremenu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2023

Tvrda utakmica u Minhenu. Košarkaši Partizana Mozzartbet savladali su ekipu Bajerna u Minhenu, u 24. kolu Evrolige rezultatom je 71:82. Najefikasniji je bio Kevin Panter sa 19 poena, dok je Lesor uz 16 koševa uhvatio i 7 skokova. Dvocifreni su još bili Naneli sa 15 i Egzum sa 11 poena. Na drugoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.