JANIS SE POKLONIO JOKIĆU: Džoker novim tripl-dablom RAZBIO Bakse (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2024, 09:19

JANIS SE POKLONIO JOKIĆU: Džoker novim tripl-dablom RAZBIO Bakse (VIDEO)

Na zapadu ništa novo.

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je prikazao odličnu partiju u dresu Denver Nagetsa.

On je u pobedi svog ima nad Milvoki Baskima (113:107) imao 25 poena, 16 skokova i 12 asistencija. Ovo je bio Jokićev 119. tripl-dabl u karijeri.

Odličan je bio i Džamal Marej koji je meč završio sa 35 poena uz 5 asistencija. Kod Baksa Janis Adetokumbo je bio najraspoloženiji u redovima Milvokija sa 29 poena i 12 skokova, uz 4 asistencije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bruk Lopez je dodao 19 poena, a Lilard 18, uz 5 asistencija.

Denver je ovom pobedom došao do skora 32:15  i nalazi se na deobi drugog mesta sa Oklahomom na Zapadu, dok je ispred samo Minesota sa pobedom više. Milvoki je sada na skoru 32:14 i to je dovoljno za drugo mesto na istočnoj konverenciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.