JANIĆ POZIVA NA OPREZ: Posao nije završen, moramo biti spremni

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 12:55

JANIĆ POZIVA NA OPREZ: Posao nije završen, moramo biti spremni

Crno-beli napravili prvi korak ka finalu Superlige.

Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić izjavio je posle pobede nad ekipom Radničkog da posao još uvek nije završen.

Odbojkaši Partizana pobedili su ekipu Radničkog sa 3:0 (27:25, 25:21, 25:12) u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

- Čestitke mojim momcima na pobedi, ali i Radničkom na jednoj fer utakmici. Pribojavali smo se prve utakmice, pogotovo zbog naše energije, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo istrošeni nakon veoma teškog četvrtfinala. Mislim da smo pod tim utiskom i ušli u meč. Imali smo sjajnu reakciju sredinom drugog seta i to smo održali do kraja i ponosan sam na to. Ipak, ovo ni blizu nije gotov posao, jer sam siguran da Radnički dolazi u Master da prikaže mnogo bolju i agresivniju igru, ali ćemo mi biti spremni na teži meč nego u Kragujevcu - izjavio je Janić.

Polufinalna serija se igra do dve pobede, a revanš meč je na programu 10. aprila u Beogradu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.