JAKO NEOZBILJNO: Zvezda Selte pobegla iz karantina i otišla kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAKO NEOZBILJNO: Zvezda Selte pobegla iz karantina i otišla kući!

Očekuje ga drastična kazna.

Fudbaler Selte iz Viga Pione Sisto ne samo da je izašao iz karantina, već je krenuo u vožnju preko pola Evrope. Kako piše Marka, danski reprezentativac je sa sestrom seo u automobil i krenuo na put ka Skandinaviji, tačnije u njegovu domovinu Dansku.

Iako je u većini evropskih zemalja na snazi policijski čas i kretanje je ograničeno, krilini napadač je lagano krenuo na put od tri hiljade kilometara, automobilom, pošto nema vazdušnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saobraćaja. I uputio se kući.

#CeltaVigo star Pione Sisto reportedly breaks Covid 19 lock down to return to Denmark https://t.co/Szsq5js24W

— footballespana (@footballespana_) March 28, 2020

Iz Selte su potvrdili da su upoznati sa tim šta se dogodilo i da razmataju kako će sankcionisati ovo ponašanje. Sisto je posle četiri sezone u kojima je bio standardan u prvoj postavi ove godine izgubio mesto u timu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vozio 3.000km i 27 sati samo da pobegne iz Španije zbog koronavirusa

Izvor: B92, 28.Mar.2020

Danski fudbaler Pione Sisto naprasno je napustio španski Vigo u strahu od koronavirusa...On je bez dozvole ljudi iz Selte pobegao iz grada kako bi se vratio u rodni Kopenhagen...Narušio je klupsku disciplinu i zbog toga mu sleduje kazna, ali to u ovom trenutku njemu nije previše važno...U kolikoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.