JAKO NAGNJEČENJE GRUDNOG KOŠA: Poznato koliko će pauzirati Alen Smailagić

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 21:28

JAKO NAGNJEČENJE GRUDNOG KOŠA: Poznato koliko će pauzirati Alen Smailagić

Posle meča završio je u bolnici.

Košarkaši Partizana pobedili su Split 76:53 u meču šestog kola ABA lige i opravdali ulogu favorita protiv poslednjeplasiranog tima regionalnog takmičenja. Posle meča je Željko Obradović, strateg crno-belih, sve zabrinuo izjavom o Alenu Smailagiću.

- Odnos prema obavezama je bio na visokom nivou od početka do kraja. Drago mi je što nismo imali oscilacije. Ono što me muči je činjenica da je Smailagić zbog jakih bolova u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plućima završio u bolnici i sada čekamo izveštaj lekarskog tima - rekao je Obradović posle susreta.

Kako Telegraf saznaje, Smailagiću je nakon snimaka i obavljenih testova u bolnici u Splitu otkriveno da ima jako nagnječenje grudnog koša.

Međutim, situacija ne bi trebalo da je previše zabrinjavajuća i on će za najviše tri dana ponovo moći da trenira. Naravno, ukoliko oporavak bude protekao u najboljem redu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.