JAGO OTVORENO O NAMERNOM PREKRŠAJU: Čovek je bio i meni sa rukom u licu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 00:54

JAGO OTVORENO O NAMERNOM PREKRŠAJU: Čovek je bio i meni sa rukom u licu...

Težak posao je pred crveno-belima ako uopšte više i sanjaju prolaz u plej-in.

Košarkaši Crvene zvezde su izgubili sa 91:93 na svom terenu od Žalgirisa u meču 26. kola Evrolige.

Jago dos Santos je u izjavi za Sport Klub istakao da preuzima odgovornost, jer je kod njega lopta bila najviše u rukama na kraju meča.

- Teško je. Igrali smo, borili smo se i na kraju smo izgubili od Žalgirisa. Teško je pričati o tome sada. Ne znam, preuzimam odgovornost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontrolisao sam meč, držao loptu u rukama, mogao sam da postignem koš, a to nisam uradio. Preuzimam odgovornost, lopta je bila u mojim rukama u poslednjem minutu. Tužan sam, jer ja sam pobednik, ja uvek hoću da pobedim, čak i na treningu. Sada ću gledati meč i gledati šta mogu da poboljšam.

Prokomentarisao je Brazilac i njegovu namernu ličnu koja je uz sudijsku grešku kod prestupa Evansa možda i prelomila meč.

- Ne znam. Težak je meč, bilo je kontakta, a oni su svirali meni taj faul. Čovek je bio i meni sa rukom u licu. Ne znam, čovek je imao tu loptu, pokušao sam da je izbijem, udario ga po glavi. To je košarka, desilo se. Treba nam pobeda, treba njima i to se desilo

Posle ovog poraza Crvena zvezda verovatno nije više u realnoj prilici da izbori plasman u plej-in, ali teoretske šanse nisu izgubljene.

EVROLIGA, 26. KOLO

ČETVRTAK

Efes - Makabi 105:91

Partizan - Bajern 78:79

Valensija - Olimpijakos 65:78

Olimpija Milano - Real Madrid 81:76

Baskonija - Asvel 94:80

PETAK

Crvena zvezda - Žalgiris 91:93

Panatinaikos - Fenerbahče 74:63

Barselona - Alba 93:77

Virtus - Monako 78:80

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.