JAČI OD DRIM TIMA: Španci UVERENI da bi EKS JU tim sa sedmoricom Srba pobedio Amere

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 12:17

JAČI OD DRIM TIMA: Španci UVERENI da bi "EKS JU" tim sa sedmoricom Srba pobedio Amere

Ekipa koji bi sigurno svakog mogla da pobedi.

Ugledni španski list "Marka" donosi tekst u kojem se tvrdi da bi tim sastavljen od igrača iz bivše Jugoslavije bio superioiran u odnosu na američki "drim tim".

Autor teksta je na mesu niskih igrača iizdvojio je dvojicu srpskih košarkaša i dva Slovenca.

Posle Tea na red je došao i Vasilije Micić, za koga autor teksta kaže da je bio jedna od najvećih nada balkanske košarke i da je eksplodirao poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve godine. Slovenački dvojac čine Goran Dragić i naravno najtalentovaniji igrač sa ovih prostora Luka Dončić.

Sledi trojka NBA igrača od koje bi se tresla svaka odbrana sveta. Predvodi je Bogdan Bogdanović "jedan od najvećih talenata evropske košarke poslednje decenije". Uz njega je postavljen prekaljeni košgeter Bojan Bogdanović, pa Nemanja Bjelica.

Jugoslovenski tim" se ne može zamisliti bez Nikole Jokića. Ol-star igrača Denvera i prošle godine člana prve petorke NBA lige. Tu je i Dario Šarić, igrač koji napreduje i pošteno odrađuje sve zadatke u reketu.

Autor teksta je na "petice" postavio Bobana Marjanovića i Nikolu Milutinova, a ceo tim kompletirao je Bojanom Dubljevićem, iako mnogi misle da je tu Nikola Vučević bolje rešenje.

Tim je sastavljen od sedam igrača iz Srbije (Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Nikola Jokić i Nikola Milutinov), dva iz Hrvatske (Dario Šarić i Bogdan Bogdanović) i Slovenije (Goran Dragić i Luka Dončić), kao i Bojan Dubljević iz Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.