JABUSELE SE OPET TUKAO: Sudije prekinule meč Reala, sa tribina Geršonu skandirali ubico (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 21:13

JABUSELE SE OPET TUKAO: Sudije prekinule meč Reala, sa tribina Geršonu skandirali "ubico" (VIDEO)

Izaziva gnev gde god da se pojavi.

Košarkaši Real Madrida slavili su u trećem meču plej-of serije u Badaloni protiv Huventuda 83:73 i tako su poveli 2-1 u seriji.

Bio je to meč u kojem je Real kontrolisao meč 33 minuta, i imao više od 30 poena viška.

Međutim na minut pre kraja Huventud je stigao na svega 5 poena minusa. Ipak, Madriđani su uspeli da budu staloženi u finišu i vratili su brejk.

Meč je takođe obeležio prekid u drugom periodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je Ante Tomić napravio nesportski faul nad Jabuseleom. To je razbesnelo navijače koji su sa tribina vikali „Ubico, ubico“, zbog čega su sudije na kratko prekinule meč i tražili da se upozori publika na ponašanje.

La polémica.

Antideportiva de Tomic ante Yabusele. #PlayoffLigaEndesa pic.twitter.com/W3FMVC28gZ

— Basket en Movistar Plus+ (@MovistarBasket) June 10, 2023

Podsećamo, Geršon Jabusele ostao je upamćen kao čovek koji je žestoko povredio Dantea Egzuma, u tuči košarkaša Real Madrida i Partizana. Bacio ga je na pod i umalo mu slomio kičmu, zbog čega je bio suspendovan do kraja sezone u Evroligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.