JA ĆU TAD BITI NA BAZENU: Odbrojavaju se sati do dodele MVP nagrade, Jokića to uopšte NE ZANIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 09:06

JA ĆU TAD BITI NA BAZENU: Odbrojavaju se sati do dodele MVP nagrade, Jokića to uopšte NE ZANIMA

Ima preča posla.

Kažu da Finiks ima super tim, da je najveći favorit za titulu. Međutim, u okršaju da Denverom u prve dve utakmice izgledali su nemoćno. Za sve je kriv Nikola Jokić, za koga četa iz Arizone nema rešenje.

Srpski as je bio posebno ubitačan u drugoj utakmici u kojoj je ubacio 39 poena, imao 16 skokova i pet asisitencija Bila je to poslednja Jokićeva utakmica pred dodelu NBA nagrade.

Tu vest čelnici NBA obelodaniće u noći između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utorka i srede, odnosno oko 17 časova po američkom vremenu.

 - Nadam se da će biti sunčan dan i da ću biti na bazenu u to vreme - jasan je Jokić

Novinari su insistirali na odgovoru, ko je najbliži prestižnoj nagradi, on Džoel Embid ili Janis Adetokumbo. Međutim, Somborac je terao po svome:

-  Prijatelju, stvarno o tome ne želim da pričam, da li ću dobiti ja ili neko drugi.

Daleko pričljivi Jokić je bio oko duela sa Finiksa:

- I pre početka serije bili smo da kažem normalni, nije bilo tu nekih dodatnih stvari i motiva i smatram da je baš to važno. Nismo dozvolili da razne priče, pritisak, da to utiče, to je najbolja reakcija. U prvom poluvremenu su imali više skokova od nas iako smo mi igrali dobru odbranu, ne smete timu kao što je Finiks da dajete nove posede. U poslednjoj deonici smo im dozvolili samo 14 poena, tada se sve rešavalo. Čak i kada su oni imali prednost mi nismo dozvolili da nas to poremeti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.