Izvršitelji pod košem

Izvor: Glas javnosti, 14.Maj.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršitelji pod košem

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vladimir Mašulović zbog duga od 25.000 evra danas pleni koševe „crveno-belih“ na Malom Kalemegdanu! Mašulović u 11.30 sati na Kališ dolazi u pratnji sudskog izvršioca i policije, a veoma je odlučan u nameri da bar na taj način namiri potraživanja od Zvezde.

Već viđeno

Prvu plenidbu imovine kao način poravnanja dugova pokušao je da primeni Stefan Miljević 2006. godine, koji je upravo sa Mašulovićem i Vladimirom Micovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 2003. došao na Mali Kalemegdan. Ubrzo je na mesto trenera angažovan Zmago Sagadin, koji je trojicu talentovanih juniora potpuno gurnuo u drugi plan.

Miljević je ipak pre dve godine na taj način uspeo da „nagovori“ tadašnju upravu „crveno-belih“ da mu izmire dug. Vladimir Micov, koji je od pomenute trojke jedni ostao u košarci i stekao reputaciju odličnog igrača, takođe je je ostao „kratak“ kada je u pitanju ugovor sa Zvezdom.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.