Izvinjenje iz Berna Zvezdinoj Tanji

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje iz Berna Zvezdinoj Tanji

Švajcarci najavili da će video snimkom pokušati da identifikuju krivca i privedu ga.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Kraj utakmice Jang bojs - Crvena zvezda u sredu u Bernu obeležio je manji incident, pošto je na putu od novinarske lože do miks-zone u kojoj igrači daju izjave, punom flašicom vode u ruku pogođena članica PR tima crveno-belih, Tatjana Šajković.

Zvezda je odmah obavestila UEFA o propustu domaćina, a nešto kasnije iz redova švajcarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šampiona stiglo je izvinjenje putem saopštenja.

Dan posle 2:2 u Bernu: Zašto su zvezdaši neraspoloženi?

"Izuzetno žalimo zbog incidenta i izvinjavamo se zaposlenoj u Crvenoj zvezdi. Pokušaćemo da video snimkom utvrdimo krivca i privedemo ga licu pravde", preneo je portparol Jang Bojsa, Albert Staudeman.

Crveno-beli su u Bernu gostovali povodom prve utakmice poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je završena remijem 2:2.

Revanš je idućeg utorka u Beogradu od 21.00 (prenos na TV Arena sport).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.