Izvinjenje direktora Šalkea zbog izjave o rasizmu u Italiji

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje direktora Šalkea zbog izjave o rasizmu u Italiji

Finansijski direktor Šalkea Peter Peters izvinio se zbog toga što je pre nekoliko dana rekao da je Kevin Prins Boateng prešao u taj klub zbog rasističkih ispada u Italiji.
(FOTO: welt.de)
Izjava finasnsijskog direktora Petersa o Boatengu izazvala je pometnju i nerazumevanje. Posle razgovora sa generalnim menadzerom Horstom Heldom, on je potvrdio da je njegova izjava pogrešno preneta i da rasistički ispadi definitivno nisu razlog dolaska Boatenga u Šalke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Peters će se lično izviniti Boatengu i svakako mu nije bila namera da uvredi Milan i njihove navijače – piše na sajtu nemačkog kluba.
Šalke u narednom kolu Bundeslige gostuje Majncu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Izvinjenje direktora Šalkea zbog izjave o Boatengu i rasizmu u Italiji

Izvor: Blic, 11.Sep.2013, 16:08

Finansijski direktor Šalkea Peter Peters izvinio se zbog toga što je pre nekoliko dana rekao da je Kevin Prins Boateng prešao u taj klub zbog rasističkih ispada u Italiji..."Izjava finasnsijskog direktora Petersa o Boatengu izazvala je pometnju i nerazumevanje. Posle razgovora sa generalnim menadzerom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.