Izostanak Mate dokaz snage tima

Izvor: B92, 09.Okt.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izostanak Mate dokaz snage tima"

Španski reprezentativac Havi Martines hvalio je kvalitet tima koji je Visente del Boske odabrao za predstojeće obaveze reprezentacije.

Španija 12. oktobra igra u gostima protiv Belorusije, dok četiri dana kasnije igra veliki derbi protiv Francuske.

Iz postave je izostao jedan od najboljih igrača Čelsija, Huan Mata, a Martines smatra da izostanak mladog plejmejkera samo pokazuje snagu i kvalitet ekipe.

“Huan Mata je fenomenalan igrač, jedan od najboljih u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom klubu, ali i u reprezentaciji, i njegov izostanak sa spiska za ove dve jako bitne utakmice samo pokazuje koliko je težak put do ulaska u tim”, rekao je mladi Martines, kojeg je ovog leta kupio Bajern za rekordnih 40 miliona evra.

Španija je zvanični svetski i evropski prvak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.