Iznuđeno Murinjovo rešenje dobija petnaest puta veću platu!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2020, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznuđeno Murinjovo rešenje dobija petnaest puta veću platu!

Mladi defanzivac uskočio kada je zatrebalo.

Totenhem je prošao u petu rundu FA kupa pošto su juče dobili Sautempton rezultatom 2:0. "Pevci" su u Premijer ligi vezali dve pobede, jednu čak i protiv Mančester Sitija tako da uz kikseve Čelsija san o top četiri i dalje živi.

Murinjo ove sezone ima dosta problema sa povredama, ali i nedostatkom pravih rešenja pogotovu ako gledamo bekovske pozicije.

Ipak tu se našao dvadesetogodišnji Jafet Tanganga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Mladi Englez sa poreklom iz Konga je na pravi način popunio rupe, na prethodnim duelima je igrao i desnog, ali i levog beka.

On je dete Totenhema, početkom 2020. godine je i zvanično prebačen u prvi tim "pevaca". Sada mu sledi veliko povećanje i produžetak ugovora.

Do sada je zarađivao tek hiljadu funti mesečno, uskoro će staviti paraf na novi ugovor vreda 15 hiljada funti nedeljno. Novi ugovor će sadržati klauzulu za sledeći ugovor po kojem sledi još veća povišica.

Tanganga je ove sezone odigrao sedam mečeva u Murinjovom timu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.