Izneverili smo Mihajlovića

Izvor: B92, 05.Dec.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izneverili smo Mihajlovića"

Pomoćni trener Bolonje Emilio De Leo je burno reagovao posle poraza ekipe od Udinezea.

Tim koji šef stručnog štaba Siniša Mihajlović nije mogao da predvodi zbog bolesti je poražen sa 4:0 u šesnaestini finala Kupa Italije, pa su ekipu na teren izveli De Leo i Miroslav Tanjga.

"Nikada ne tražimo izgovore, izvinjavamo se navijačima. Mnogi od njih su proputovali mnogo kilometara i očekivali su drugačije veče", naveo je De Leo.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da trener bira 11 igrača na startnu postavu na osnovu suda o odlučnosti fudbalera.



"Oni koji su radili posvećeno tokom sezone su dobili šansu. Svi su mogli da urade više, ali sada mora da se preuzme odgovornost i da se bude u zajedništvu",
istakao je De Leo.

Utakmicu je pratio Mihajlović, koji je imao komunikaciju sa svojim saradnicima.

"Čuli smo se sa njim tokom utammice. Uvek je borben i kritičan. Očekivao je drugačije izdanje i sigurno je da nije srećan. Moramo da se oslobodimo ovoga. Odmah. Možda nam ova utakmica posluži kao šok-terapija za predstojeći duel sa Milanom", istakao je De Leo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.