Iznervirani Arsenal odbio Juventus!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznervirani Arsenal odbio Juventus!

Izgubili su "desetku", a na inicijativu Italijana su odgovorili šokatnim zahtevom...

Aron Remzi će sigurno u junu potpisati za Juventus, Velšanin je dogovorio transfer, a Italijani pokušavaju da ga dovedu šest meseci ranije.

Naime, oni su se raspitivali koji su uslovi da šest meseci pre isteka ugovora ovaj fudbaler stigne u Torino, ali ih je Arsenal šokirao, tražili su 20 miliona evra.

Jasno da to ne dolazi u obzir, a ni razmena za Kediru koji ima ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još godinu i po dana i računa se da će izgubiti mesto, verovatno otići u MLS, narednog leta.

Velšanin neće biti jedino pojačanje za Juventus u veznom redu, i dalje ostaju želje Pogba, Isko ili Danac Eriksen, čak bi mogao da bude prodat Pjanić, ako neko od pomenute trojice igrača bude na prodaju, što je teško zamisliti, s obzirom na cene.

Juve će završiti posao sa Trinkaom iz Brage, planiraju da dovedu De Lihta iz Ajaksa za poziciju štopera, a velika meta, kako smo pisali ostaje najtalentovaniji igrač sveta, ako PSŽ bude prinuđen da ga proda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.