Iznenađenje u Italiji, hteo ga Inter, završio pod Vezuvom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje u Italiji, hteo ga Inter, završio pod Vezuvom! (foto)

Romano prenosi da je sve dogovoreno.

Napoli je dogovorio transfer napadača Andree Petanje, prenosi Fabricio Romano.

Bivši napadač Milana igra jako dobro u dresu Spala, skrenuo je pažnju brojnih klubova, veoma zainteresovan za njegove usluge je bio i milanski Inter.

Ipak, De Laurentis je rešio da pobedi konkurenciju, navodno je postigao dogovor sa upravom kluba iz Ferare i Petanja će sutra odraditi lekarske preglede.

On ipak neće odmah biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na raspolaganju Đenaru Gatuzu, već će ostati u Spalu do kraja sezone, pa će od juna pojačati konkurenciju u napadu Napolitanaca.

Napoli će za njegove usluge izdvojiti 17 miliona evra, dok bi Spal mogao da dobije još novca na ime bonusa.

Andrea Petagna al Napoli, colpo in attacco per giugno confermato: accordo totale con la Spal e visite mediche domani 🔵 @SkySport #Napoli #calciomercato

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sad smo u cajtnotu - Ovo su 10 transfera koji bi mogli da se dese do petka uveče u Italiji!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 13:11

Neke stvari su sigurne, o nekima se priča, mada su nerealne, neke stvari će sigurno otpasti....Italijanski prelazni rok ulazi u završnicu, ostalo je vremena do petka uveče, koji bi sve poslovi mogli da budu završeni?..Ovo su deset mogućih transfera, neki su praktično na korak od realizacije, ostatak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.