Iznenađenje u Humskoj: Tribine su pune!

Izvor: Mondo, 10.Sep.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje u Humskoj: Tribine su pune!

Mnogi, pa i sam Kolarov, isticali su da očekuju prazne tribine u prvoj utakmici "orlova" u Beogradu posle 11 meseci. Međutim...

Paradoksalna situacija: umesto da smo razočarani što prva utakmica reprezentacije Srbije u Beogradu od oktobra prošle godine nije ispunila tribine u Humskoj, kao da nam je laknulo kada smo shvatili da neće biti prazne.

Zapravo, kako je prvo poluvreme odmicalo sve je više ličilo da će biti zavidno popunjene.

Mnogi, pa i sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov, bili su skeptični kada se govorilo o tome kako će navijači reagovati na sve što se događalo i događa oko našeg nacionalnog tima, spekulisalo se o broju od "jedva 5.000" navijača ovog ponedeljka uveče, ali slike koje su poslale naše kolege svedoče o tome da se na Stadionu Partizan okupilo možda i duplo više ljudi nego kada je 2. septembra na istom mestu savladana Moldavija 3:0 pred 9.974 svedoka.

Tačan broj prisutnih trebalo bi da bude saopšten na poluvremenu.

Dobroj poseti na utakmici 2. kola Lige C inovatinvog takmičenja UEFA liga nacija doprinele su i komšije, njih oko 500, koji su doputovali u našu prestonicu da bodre svoj tim. Inače, odmah posle intoniranja himni dve tradicionalno prijateljske zemlje, Rumuni su započeli skandiranje: "Kosovo je srce Srbije" i izazvali ovacije domaćih navijača.

Oni su, međutim, upućivali sporadične zvižduke kada je iz tunela izašao selektor našeg tima Mladen Krstajić i, potom, kada je spiker pročitao njegovo ime.

Poseta u Beogradu u prethodne dve godine:

42.000: Srbija - Gruzija 1:0 (9. oktobar 2017, Rajko Mitić)

10.000: Srbija - Moldavija 3.0 (2. septembar 2017, Partizan)

46.600: Srbija - Vels 1:1 (11. jun 2017, Rajko Mitić)

14.200: Srbija - Austrija 3:2 (9. oktobar 2016, Rajko Mitić)

  7.800: Srbija - Irska 2:2 (5. septembar 2016, Rajko Mitić)

Pratite 45. duel ova dva tima UŽIVO na našem portalu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.