Iznenađenje! Konte posle svih promašaja, krenuo po beka Bajerna

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje! Konte posle svih promašaja, krenuo po beka Bajerna

Čelsi pokušava da spasi što se spasiti može

Čekaju se Deni Drinkvoter i Fernando Ljorente, ubeđuje se Aleks Okslejd Čemberlen, sprema se i nova ponuda za Rosa Barklija, ali Čelsijevoj kupovini ni tu nije kraj. Antonio Konte nije odustao od ideja da dovede još jednog desnog beka.

Plavci su ovog leta pokušavali da angažuju Alvesa, Danila, Soareša... Ali su naišli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na zatvorena vrata gde god da su pokucali. Konteu se nije ostavrila nijedna od pomenutih želja i u finišu relaznog roka je krenuo po Bajernovog veterana Rafinju.

Čelsi pokušava da „last minute“ ponudom ispuni želju italijanskom stručnjaku iako to nije kvalitet kojem se Konte nadao. Rafinja nije starter u bavarskom gigantu i Bajern verovatno ne bi imao ništa protiv prodaje za pravu cenu. Još se ne pominje koliko para je Čelsi spreman da izdvoji za Brazilca.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Čelsi pronašao rešenje u Minhenu!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2017

Umesto Oksa, stiže Brazilac...Fudbalski klub Čelsi rešen je da u finišu prelaznog roka u svoje redove dovede igrača koji bi sa Mouzesom mogao da se rotira na poziciji desnog "polu" krila...Prvi izbor je bio Aleks Okslejd-Čemberlejn, "Plavci" su se dogovorili sa Arsenalom, ali izgleda da popularni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.