Iznenađenje Jirgena Klopa! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje Jirgena Klopa! (SASTAVI)

Uskoro će fudbaleri Barselone i Liverpula izaći na teren.

Barselona dočekuje Liverpul u okviru polufinala Lige šampiona, radi se o prvom meču koji se igra na stadionu "Nou kamp", a već su poznati sastavi za ovu utakmicu.

Barselona se odlučila za oproban recept, Valverde nije imao mnogo problema sa sastavljanjem tima, dok je Klop iznenadio jer u startnoj postavi nema Firmina.

Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je imao blagu povredu i verovatno je to razlog što je večeras na klupi. Umesto njega, nešto ofanzivnije igraće Vajnaldum.

Barselona: Ter Štegen - Roberto, Pike, Lengle, Alba - Rakitić, Buskets, Vidal - Mesi, Suarez, Kutinjo.

Liverpul: Alison - Gomez, Matip, Van Dajk, Robertson - Milner, Fabinjo, Keita - Salah, Mane, Vajnaldum.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa i Liverpul: Razlika jedna, ali ogromna - MESI!

Izvor: Mondo, 01.Maj.2019

Ne može se reći da je jedan fudbaler Liverpula odigrao loše, čak ni prosečno, ne može se reći ni da je Barsa igrala bolji fudbal ove večeri, ali može se reći da je sve lakše kada imate njega. Katalonci su nadomak finala Lige šampiona!..Kako znate da gledate strašan fudbal?..To je lako uočljivo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.