Iznenada umro poznati igrač američkog fudbala, imao je svega 49 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 16:04

Iznenada umro poznati igrač američkog fudbala, imao je svega 49 godina

Najznačajniji deo karijere proveo je u Dalasu.

Toni Hatson, bivši bek Dalas Kaubojsa, preminuo je u sa 49 godina, navodi se u čitulji koju je objavio njegov bivši saigrač.

Hatson je igrač američkog fudbala koji je odigrao 20 utakmica tokom svoje NFL karijere, uključujući 17 u tri godine sa Kaubojima.

Takođe je imao ugovor sa Vašington Redskinsima, igrajući samo tri puta tamo.

Internet čitulja koju je objavio njegov bivši saigrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rendal Godfri glasila je: „Naši početnici iz Dalas Kaubojsa iz 1996. imali su posebnu vezu.

Geez, that was sudden.

Tony Hutson, a Cowboys guard in the late 1990s, died in early February at the age of 49, according to an online obituary. pic.twitter.com/yyoTEjSihD

— Tired of being politically correct (@USBornNRaised) February 13, 2024

Hatson je blistao u srednjoj školi Makartur u Teksasu i igrao na Kilgor koledžu. Potom je pohađao Univerzitet Severoistočne Oklahome.

Uprkos svom talentu, Hatson nije izabran 1996. nakon što su Raidersi pronašli benigni tumor na njegovim plućima tokom pregleda.

Nakon operacije da ga uklone, Kauboji su ga potpisali kao slobodnog agenta.

- Moja prva pomisao je bila da više nikada neću igrati fudbal. Ali tada sam pomislio da život ima više od fudbala. Samo sam želeo da živim svoj život. Razgovarao sam sa mamom o tome i molio se o tome - rekao je on.

Proveo je sezonu na treningu u Dalasu, ali je konačno zaigrao prvi put 1997. godine, počevši protiv Redskinsa u uzbudljivoj pobedi od 17-14.

Hatson je napustio Dalas posle sezone 1999. i potom se pridružio Vašingtonu, ali je igrao samo tri puta.

Zatim je potpisao ugovor sa Rejdersima 2001. Međutim, povreda tricepsa ih je naterala da ga puste pre početka regularne sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.