Izmišljena vest: Orlovi samo u noćnom terminu

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2011, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmišljena vest: Orlovi samo u noćnom terminu

Fudbalska reprezentacija Srbije od sada će igrati samo u noćnim terminima. Orlovi su ovakvu odluku doneli na sastanku u svlačionici posle meča sa Hondurasom.
Saopštenje koje je u ime saigrača potpisao novi kapiten Nikola Žigić prenosimo Vam u celosti:

„Izvinjavamo se javnosti povodom očajnih partija u ovoj godini. Sramota nas je zbog rezultata ostvarenih u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a posebno zbog očajnih igara u duelima sa Meksikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Hondurasom. Obavešteni smo da ta dva naša meča nisu naišla na preterano interesovanje javnosti zbog kasnih termina u kojima su igrani, pa želimo da Vas poštedimo maltretiranja u narednom periodu. Zbog toga ćemo sve naše mečeve igrati isključivo u terminima između 1 i 4 časa posle ponoći“.
Nikola Žigić se dobro seća i blamaže u utakmici protiv Azerbejdžana, čiji je bio učesnik. Posle duela sa Hondurasom visoki napadač Birmingema je izjavio:
- Trudićemo se da nekoga pobedimo. Nismo uspeli sa Azerbejdžanom i Estonijom, sada su prejaki bili Meksiko i Honduras. Očigledno je da smo precenili naše mogućnosti. Nadam se da ćemo u narednim mečevima igrati protiv sebi ravnih rivala, a lično priželjkujem da gostujemo na Bermudskim ili Kajmanskim ostrvima. Tu će naše šanse da slavimo trijumf biti polovične.
Sličnog mišljenja je i Andrija Kaluđerović, centarfor poznat po tome što mu je potrebno 99 šansi ne bi li postigao jedan gol.
- Smatram da su upravo to rivali sa kojima možemo da se nosimo. Naša prednost je bunker taktika selektora Ćurčića, koji je to dugo izučavao u Javoru. Poznato je da je tim iz Ivanjice u njegovo vreme primao u proseku 0,3 gola po utakmici, a protivničku mrežu je tresao često otprilike onoliko koliko ja u poslednje vreme.

Zanimljivo je bilo čuti i mišljenje golmana Partizana Vladimira Stojkovića.
- Eto, Čičaritu sam pomogao prilikom izvođenja jedanaesterca, savetovao sam ga u koju stranu da šutira. Ipak, neću ponoviti istu grešku. Pred naredne mečeve neću savetovati protivničke igrače da šutiraju na moj gol sa udaljenosti veće od 30 metara.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmišljena vest: Orlovi samo u noćnom terminu

Izvor: Utakmica.rs, 15.Nov.2011

Fudbalska reprezentacija Srbije od sada će igrati samo u noćnim terminima. Orlovi su ovakvu odluku doneli na sastanku u svlačionici posle meča sa Hondurasom. Saopštenje koje je u ime saigrača potpisao novi kapiten Nikola Žigić prenosimo Vam u celosti:...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.