Izjava godine: Kakve veze ima Jokić sa ubistvom Kenedija...

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izjava godine: "Kakve veze ima Jokić sa ubistvom Kenedija..."

Izgleda da je ovo ipak najveća zavera u američkoj istoriji...

U Americi traju rasprave da li je Nikola Jokić trebalo da se nađe u petorci Zapada na Ol-Staru. Ispred njega je Entoni Dejvis, a mišljenja su podeljena. Ako izbegnemo "hajp", Dejvis je efikasniji, ali zato su skokovi i asistecije neuporedivi kada je Jokić u pitanju. Košarkaš Lejkersa ima više blokada, ali je Srbin dao više trojki, ono što Jokićevi fanovi tvrde je da je našem igraču teže da vuče Denver >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle svih povreda koje tim ima, da je odbrana usmerena na njega, Dejvis ima Lebrona, verovatno najmoćnijeg saigrača od svih.

Majk Meloun je komentarisao pitanje da li je Jokić "Ol-Star" igrač?

"Pa ako nije, ne znam ko jeste, onda taj meč nema smisla. To bi bila najveća zavera od ubistva Kenedija. Moraću da kontaktiram Olivera Stouna i Kevina Kostnera da snime film, čini mi se da je ovo veća konspiracija", u svom stilu je komentarisao Meloun.

U svakom slučaju, Dejvis će startovati, Jokića treba očekivati u Čikagu, na kraju to je revijalna utakmica, sigurno da je Nikoli važnija partija poput ove noćašnje u Nju Orleansu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.