Izgubio je pet lopti, svi su bili besni na njega... Onda je uzeo loptu i dao gol

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izgubio je pet lopti, svi su bili besni na njega... Onda je uzeo loptu i dao gol"

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić trenutno je najveća zvezda Olimpik Marseja, a saigrači u francuskom klubu puni su bili reči hvale za njega.

"Ponekad ne igra dobro, a opet da gol. Protiv Tuluza je izgubio prvih pet lopti, svi su bili besni, a onda je uzeo loptu i dao gol. To je Nemanja", rekao je Kevin Strotman francuskim medijima.

Radonjić je prvo bio strelac u pobedi 2:0 protiv Tuluza, a potom je doneo pobedu Olimpiku nad Brestom golom u finišu susreta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Nadam se da će mu ovo poslužiti kao stimulacija jer zaista naporno radi na treninzima", kazao je Strotman.

Autori navode da je Nemanja Radonjić za mnoge navijače Olimpika samo jedan u nizu propalih stransfera. Mnogi fudbaleri u tom klubu nisu opravdali očekivanja.

Pročitajte još Edegor upozorio Srbiju, Radonjić je Olimpikov CR7 VIDEO

Kritikovan je pre svega zbog nespretnosti i nedostatka kolektivnog dula posle dolaska iz Crvene zvezde 2018. godine.

Njegove loše igre su u skladu sa rezultatima kluba, koji nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, potom čak ni u Ligu Evropa.

Radonjić je izgubio mesto u startnoj postavi, ali nije odustajao i maksimalno je iskoristio odsustvo povredjenog Florana Tovana.

Sada cilja povratak na mesto u prvoj postavi kod trenera Andrea Viljaš-Boaša.

"On ima neverovatnu brzinu i tehniku. Sada mora da ima i konstantnost. Posle dve utakmice u kojima je ušao i bio ključni igrač možete da osetite da ima i samopouzdanje", naveo je kapiten ekipe Stiv Mandanda.

Marsej je vezao četiri pobede i drugi je u prvenstvu Francuske sa 28 bodova, pet manje od vodećeg Pari Sen Žermena.

Narednu utakmicu igraće u utorak od 19.00 protiv Anžea u gostima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.