Izgledalo je kao da ga je prokleo neko, ali je skinuo kletvu Edin Džeko! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgledalo je kao da ga je prokleo neko, ali je skinuo kletvu Edin Džeko! (VIDEO)

U samo dva minuta napadač Rome promašio nepromašivo, a onda majstorski zatresao mrežu Palerma

Od početka sezone u Seriji A Edin Džeko je pod velikim pritiskom u Rimu. Navijači Vučice od najvećeg pojačanja u letnjem prelaznom roku očekivali su mnogo golova, što je praktično okovalo nege bivšeg golgetera Mančester Sitija, pa je reprezentativac Bosne i Hercegovine do večerašnjeg meča postigao samo četiri gola u Seriji A.

Da još uvek oseća veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pritisak postalo je jasno i u 28. minutu utakmice na Olimpiku, kada je sa svega tri metra udaljenosti promašio prazan gol na kojem je već bio savladan Fabricio Alastra. Tada je i sam Džeko, ali i navijači na Olimpiku, doživeo potpuni šok, ali se iskupio nepuna dva minuta kasnije, kada je majstorski primirio centaršut Miralema Pjanića, a onda zatresao mrežu gostujućeg tima.

Da li je "kletva" konačno skinuta, pokazaće naredni deo sezone u kojem će se Roma boriti za novi plasman u Ligu šampiona.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

EDO, SINE, ŠTA URADI: Džeko je definitivno kandidat za promašaj godine (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Feb.2016, 01:21

Au, Edine, sine! Da li je moguće da ovo promaši? Bosansko-hercegovački napadač istakao je ozbiljnu kandidaturu za promašaj godine. Edin Džeko je u prvom poluvrmenu meča sa Palermom promašio nepromašivo. Napadač Rome je nasmejao navijače na stadionu Olimpiko, ali se na svu sreću brzo iskupio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.