Izgleda šašavo, ali...

Izvor: RTS, 01.Sep.2010, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda šašavo, ali...

Sahu kolena više ne bole! Fudbaler Evertona priznao ostrvskim medijima da je kačio pijavice na kolena, kako bi smanjio otoke. Na iznenađenje svih novinara, Saha je ponosno izjavio da se posle "tretmana" oseća mnogo bolje.

Fudbaler engleskog Evertona Luis Saha rešio je da stane na put čestim povredama. Saha nije otišao kod čuvene doktorke Marijane, već je primenio drevni način lečenja, kačenje pijavica!

Nekada veliki potencijal, Saha je veliki deo svoje profesionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << karijere proveo povređen, naročito zbog problema sa kolenima. Međutim, izgleda da je francuskom reprezentativcu dojadio konvencionalan način tretiranja povreda, pa je otputovao u Gvadalupe kod babe i dede, gde je koristio pijavice, kako bi smanjio otok na kolenima.

Saha je u meču poslednjeg kola Premijer lige, koji je njegov Everton izgubio na gostovanju Aston Vili, ušao i ugru sa klupe, a posle meča ponosno je začuđenim ostrvskim novinarima otkrio šta je ubrzalo njegov oporavak.

"Zanima vas kako sam lečio otekla kolena? Bio sam u poseti babi i dedi u Gvadalupeu i stavljao pijavice na kolena. Od tada, ne mogu da kažem da sam rešio problem, ali kakva je situacija bila ranije, presrećan sam. Kolena manje otiču i osećam se bolje", izjavio je Saha.

Luis Saha našao se na spisku novog selektora Lorana Blana, koji će predvoditi Francusku protiv Belorusije, u okviru prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.