Izgleda da je gotovo, Liverpul u nedelju dobija ogromno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda da je gotovo, Liverpul u nedelju dobija ogromno pojačanje!

"Redsi" su uspeli u svojoj nameri.

Liverpul polako osvaja transfer tržište. Nakon što su letos napravili sjajan potez angažovanjem Mohameda Salaha iz Rome, pred početak zimskog prelaznog roka su zakrpili rupu u odbrani, angažovanjem Virdžila van Dajka iz Sautemptona.

Holanđanin je bio papren, platili su ga 80 miliona evra "Svecima", ali su ubrzo potom zaradili dvostruko više novca, kada su Kutinja prodali Barseloni za 160 miliona evra.

Pred upravom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostaje veliki zadatak, Kutinjov uticaj je jako teško nadomestiti, ali prvi potez je povučen.

Kako prenosi engleski novinar Kris Vilijams, koji je dobro upoznat sa dešavanjima u nemačkoj Bundesligi, iz Lajpciga stižu informacije da će Nabi Keita do kraja nedelje pojačati četu Jirgena Klopa.

Information from within Leipzig this evening that Naby Keita will become a Liverpool player on Sunday

— Chris Williams (@Chris78Williams) 12. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.