Izgleda da je gotovo, Junajted obara svetski rekord!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda da je gotovo, Junajted obara svetski rekord!

Ostrvski mediji tvrde da je dogovor postignut!

Fudbalski klub Mančester junajted postigao je dogovor sa Lesterom o transferu defanzivca Harija Megvajera, preneli su danas britanski mediji.

Kako je preneo Skaj, Junajted će platiti 80 miliona funti za Megvajera, što će biti svetski rekord za transfer jednog odbrambenog igrača.

Transfer 26-godišnjeg engleskog reprezentativca biće završen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle lekarskih pregleda.

Megvajer je igrao za Šefild junajted, Hal i Vigan, a 2017. godine prešao je u Lester, za koji je odigrao 76 utakmica i postigao pet golova.

Megvajer je treći igrač koji je ovog leta došao na Old Traford, posle Arona Van-Bisake iz Kristal Palasa i Danijela Džejmsa iz Svonsija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester dovodi fudbalera Lestera i obara svetski rekord

Izvor: 011vodič.com, 02.Avg.2019

Fudbalski klub Mančester junajted postigao je dogovor sa Lesterom o transferu defanzivca Harija Megvajera, preneli su britanski mediji. Kako je preneo Skaj, Junajted će platiti 80 miliona funti za Megvajera, što će biti svetski rekord za transfer jednog odbrambenog igrača. U subotu od 17 igrajju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.