Izdrži Ikere, Kasiljas imao infarkt!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdrži Ikere, Kasiljas imao infarkt!

"Sveti Iker" u bolnici, Porto potvrdio informacije...

Strašne vesti stižu iz Portugala.

Iker Kasiljas je u bolnici, prema informacijama imao je srčani udar.

Naime, Porto je potvrdio da je slavni golman u bolnici, ali da mu je stanje stabilno.

San Iker, jedan od najvećih golmana u istoriji fudbala je potpisao novi ugovor sa Portomn za narednu sezonu, a rekao je da će braniti do četrdesete.

Prema do sada nepotvrđenim vestima, Kasiljas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je imao intervenciju na srcu i svestan je nakon operacije.

Videćemo kako će teći oporavak, vesti govore da je na sreću stigao na vreme u bolnicu.

Kasiljas je inače rekorder Lige Šampiona, nastupao je 177 puta u ovoj takmičenju, osvojio sa Realom i Španijom bukvalno sve, preko 20 trofeja u karijeri.

Zajedno sa Bufonom radi se o golmanu koji je obeležio ovaj vek u fudbalu, i biran je pet puta za najboljeg golmana sveta.

Samo da se oporavi, ostalo je totalno nebitno...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Svet uz Ikera - Drži se majstore! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2019

Svi su uz Ikera....Sve nas je pogodila vest da je Iker Kasiljas imao srčani udar...Španski golman i nekadašnji golman Reala, a sada Porta, završio je u bolnici gde mu je izvršen zahvat na srcu, a prema poslednjim informacijama Iker je u svesnom stanju i može da se kaže da je na vreme stigao u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.