Izabran MVP Evrolige!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabran MVP Evrolige!

Niko nije očekivao da MVP Evrolige bude igrač poraženog tima u polufinalu ovog takmičenja.

Fenerbahče je poražen u polufinalu od Efesa i to prilično ubedljivo, ali je igrač tog tima osvojio MVP nagradu Evrolige.

To je Jan Veseli, češki košarkaš koji je svojevremeno nastupao za Partizan, centar Fenerbahčea koji je bio nerešiva enigma za sve čuvare ove sezone.

Veseli je imao velikih problema sa povredom pred početak ovog fajnal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fora u Vitoriji, to je i razlog partije koja nije baš bila na njegovom najvišem nivou.

"Nisam verovao u ovo, imao sam dobru sezonu, ali i dosta povreda. Ne mogu da kažem da sam igrao na nivou na kom sam želeo, ali ovo je fenomenalno", rekao je Veseli.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jan Veseli izabran za MVP Evrolige

Izvor: B92, 18.Maj.2019

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli je izabran za najkorisnijeg igrača ovosezonskog izdanja košarkaške Evrolige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.